Ingezonden persbericht

Nieuw marketingbureau in Zeist

ZEIST, 20020605 -- Sinds mei is Zeist een nieuw marketingcommunicatiebureau rijker. Het bureau verdiende haar sporen in de Randstad bij grote opdrachtgevers als Kluwer, Universiteit Utrecht, PTT Post en de Provincie Zuid-Holland. Voordat het haar deuren opende op de Minckelerslaan in Zeist ontwikkelde zij twee nieuwe diensten: het Webredactiecontract en de MKB-Tekstservice.

Het MarketingHuis is het bureau dat marketing- en communicatiedoelen realiseert. Dit gebeurt door helder advies te geven, effectieve plannen te maken en pakkende communicatiemiddelen te produceren. "Onze werkwijze is samen te vatten in drie woorden: luisteren, denken, doen. Dit doen we nog net niet in een overall. Maar u ziet wel opgestroopte mouwen. Per slot van rekening moet de klus van de klant geklaard worden," aldus directeur Michiel Wismans.

Webredactiecontract
Het MarketingHuis schrijft onder andere teksten voor brochures, personeelsbladen, nieuwsbrieven en internetsites. Vanwege een groeiende behoefte in de markt heeft het MarketingHuis een dienst ontwikkeld voor het onderhoud van webpagina's. Wismans: "Veel sites bieden klanten of personeel een aantal nieuwspagina's. Een medewerker met tal van andere taken is meestal verantwoordelijk voor het verversen van het dagelijkse of wekelijkse nieuws. Maar webschrijven vergt tijd en is een vak apart. Door drukke werkzaamheden komt de actualiteit en kwaliteit regelmatig in het gedrang."

Met een redactiecontract - al vanaf 4 uur per maand - zorgt het MarketingHuis voor de continuďteit van nieuwspagina's of rubrieken als 'De klant van de week', 'Nieuwe producten' en 'De laatste stand van zaken omtrent ...Â’.

MKB-Tekstservice
Veel MKB-ers vinden het moeilijk zelf teksten te schrijven voor een verkoopbrief, website of nieuwsbrief. Het eindresultaat is meestal nèt niet wat het had moeten zijn. Maar voor veel kleine en middelgrote bedrijven is de stap naar een reclamebureau te groot en te duur. Daarom heeft het MarketingHuis de Tekstservice voor MKB-ers ontwikkeld.

De Tekstservice werkt heel eenvoudig. De klant maakt zelf een eerste tekstopzet. Binnen twee weken - en nog sneller indien de klant dat wenst - wordt de geredigeerde en geoptimaliseerde tekst geretourneerd. Duur? Nee hoor, webpagina's worden bijvoorbeeld al vanaf ¤ 45 verbeterd.

Waarom is het MarketingHuis verhuisd naar Zeist? Volgens Wismans is de reden even eenvoudig als waar: "Zeist ligt precies midden in het land, kent een prima bedrijfsleven en je kunt er geweldig skaten."

Meer informatie over de diensten van het MarketingHuis vindt u op www.marketinghuis.nl.



Ingezonden persbericht