Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-06-2002 Mediaberichten 5 juni (16.00 uur)

PANNINGEN Hennepkwekerij opgerold

PANNINGEN De politie heeft woensdagmorgen een hennepkwekerij in een woning aan de Schout Smoldersstraat opgerold. Op de zolder van de woning trof de politie 155 planten aan die vol in bloei stonden. Daarnaast werd een tiental assimilatielampen, verlichting en een afzuigingsinstallatie aangetroffen. De planten en de toebehoren zijn inbeslag genomen. Tegen de 33-jarige bewoonster wordt proces verbaal opgemaakt.

KESSEL Verkeersgewonden

KESSEL Bij een ongeval op de kruising Baarskampstraat Schijfweg Zuid zijn woensdagmiddag twee Kesselse vrouwen gewond geraakt. Beide vrouwen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding ontstond toen de vrouw die vanuit de Schijfweg Zuid met haar auto het kruisingsvlak opreed geen voorrang verleende aan de automobiliste die haar rechts naderde over de Baarskampweg (voorrangsweg). Over het letsel van beide vrouwen is geen informatie beschikbaar. Ook de leeftijd van de twee betrokkenen is op dit moment niet bij de politie bekend. Beide autos zijn door de aanrijding zwaar beschadigd.