Provincie Zuid-Holland

Persbericht

6-06-2002
Gedeputeerde houdt spreekuur in Stolwijk

De provincie Zuid-Holland krijgt vaak vragen van inwoners over diverse onderwerpen. Een mogelijkheid om die vragen te beantwoorden zijn de regiospreekuren. Deze spreekuren vinden plaats op wisselende locaties in Zuid-Holland. Zuid-Hollandse inwoners kunnen zo hun vragen en/of wensen rechtstreeks voorleggen aan de regiogedeputeerde. Voor De Waarden is dat Loes van Ruijven-van Leeuwen. Naast de regiocoördinatie van De Waarden houdt gedeputeerde Van Ruijven zich bezig met het streekplan Zuid-Holland Oost, het project Hollandsche IJssel en het integrale zorgbeleid, waaronder het ouderenbeleid.

In de Krimpenerwaard werkt de provincie aan de realisatie van natuur en aan een vitaal platteland. Dat doet zij via de landinrichting en samen met de partners in het gebied in het Gebiedsplatform Krimpenerwaard en het Platform voor recreatie en toerisme.

Het spreekuur vindt plaats op woensdag 19 juni van 19.00 tot 20.30 uur in het kantoor van het Gebiedsplatform Krimpenerwaard, Dorpsplein 10 in Stolwijk.

Belangstellenden uit de Krimpenerwaard kunnen in een persoonlijk gesprek hun vragen stellen over diverse beleidsterreinen. Ter voorbereiding van het spreekuur wordt u verzocht zich van tevoren aan te melden. Dit kan tot vrijdag 14 juni 12.00 uur op telefoonnummer 070 441 71 12. Voor meer informatie over de provincie Zuid-Holland: kijk op www.pzh.nl.