Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 6-06-2002 Mediabericht 06 juni 17.00 uur

Roermond Aanrijding met lichtmast

ROERMOND Een 48-jarige inwoner van Roermond heeft woensdagavond een lichtmast op de Sint Wirosingel met zijn personenauto omver gereden. De automobilist werd na de aanrijding om 20.25 uur per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar de politie hem een bloedproef liet afnemen. De man, die onder invloed verkeerde, verkoos naar huis te gaan in plaats van een nacht ter observatie te blijven, zoals de arts adviseerde.

LIMBURG-NOORD Verkeershandhavingsteam schrijft 912 bekeuringen uit

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Horn, Neer, Roermond, Belfeld en Venlo 912 bekeuringen uitgeschreven.

ROERMOND - Op de Hornerweg zijn zondag 106 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 6410 gecontroleerde voertuigen bedroeg 148 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 468,00.

BELFELD - Op de Rijksweg Noord zijn woensdag 127 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1970 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

VENLO - Op de Klagenfurtlaan zijn woensdag zeventien automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 4940 gecontroleerde voertuigen bedroeg 105 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 92,00. Op de Herungerberg zijn woensdag drie automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Op de Sint Urbanusweg zijn woensdag veertien bekeuringen opgemaakt. De bekeuringen zijn uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel (12) en overige overtredingen (2). Op de Kaldenkerkerweg zijn woensdag 583 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 3840 gecontroleerde voertuigen bedroeg 87 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 216,00.

HORN Bij een roodlicht-controle op de Napoleonsweg zijn woensdagmorgen 50 automobilisten bekeurd.

NEER Bij een roodlicht-controle op de Napoleonsweg zijn woensdagmiddag twaalf automobilisten bekeurd.

LIMBURG-NOORD 308 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Ospel, Nederweert, Venlo, Blerick, St. Odiliënberg, Roermond, Weert en Nederweert 308 bekeuringen uitgeschreven.

OSPEL - Op de Meijelsedijk zijn dinsdagmiddag 105 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 505 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse is maximaal 50 km/uur toegestaan.

NEDERWEERT - Op de Wessemerdijk zijn donderdagmorgen tien automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 113 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

VENLO Het Mobiel Jeugdteam heeft bij een bromfietscontrole op de Roermondsepoort in Venlo, het Raadhuisplein in Reuver en het Muldersplein in Belfeld zeventien bekeuringen opgemaakt. De bekeuringen zijn uitgeschreven voor rijden op een opgevoerde bromfiets (4), rijden op een opgevoerde snorfiets (4) en overige overtredingen (9).

BLERICK - Op de Burgemeester Gommansstraat zijn woensdagmiddag 33 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 353 gecontroleerde voertuigen bedroeg 85 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

ST ODILIËNBERG - Op de Provincialeweg zijn woensdag 36 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 279 gecontroleerde voertuigen bedroeg 78 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 115,00.

ROERMOND Op de Heinsbergerweg zijn woensdag twee automobilsiten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 207 gecontroleerde voertuigen bedroeg 92 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 40,00.

BERINGE Op de Kanaalstraat zijn donderdag 95 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 805 gecontroleerde voertuigen bedroeg 86 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 216,00.

NEDERWEERT Op de Winnerstraat in Nederweert en de Horick in Ospel zijn donderdagmiddag zes bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor bromfietsen zonder helm (3), bromfietsen zonder gele verzekeringsplaat (2) en rijden zonder geldig bromfietscertificaat (1).

WEERT Op de Ringbaan Noord en de St. Luciastraat zijn donderdagmorgen vier bekeuringen uitgeschreven rijden door roodlicht.