Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schollevaar 11 juni 2002

Op 11 juni 2002 vergadert het Wijk Overleg Platform Schollevaar. De vergadering wordt gehouden in het wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf en begint om 19.30 uur. Op de agenda staan de introductie van de nieuwe wijkwethouder, de situatie rond het voorzitterschap (opvolger voorzitter), het verslag en de actielijst van 19 maart 2002, de uitleg over het veiligheidsproject (Frank van den Hoff), Schollevaar 25 jaar, de tweede ontmoetingsavond voor de nieuwe wijkbewoners en Ville Fleurie. Daarnaast is er ruimte voor suggesties en vragen over de wijk. Vanuit de werkgroepen wordt gerapporteerd aan het Wijk Overleg Platform.

Spreekuur
Een uur voorafgaand aan de vergadering van het Wijk Overleg Platform houdt wijkwethouder, de heer A.J. Moerkerke, spreekuur. Het spreekuur begint om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur en vindt plaats in het wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf.

Afscheid
Om 21.30 uur kunt u afscheid nemen van de heer R.P. Binnendijk, als wijkwethouder, en de heer C.F.J. de Jong, als voorzitter van het WOP, in het wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf.