Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-06-2002 2e persbericht van dinsdag 11 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw gewond bij aanrijding
Een 54-jarige Eindhovense vrouw is dinsdag om 10.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Vestdijk Ten Hagestraat. De vrouw kwam met haar fiets over de Vestdijk vanuit de richting Stratum gereden. Bij de kruising met de Ten Hagestraat moest de vrouw voor het rode verkeerslicht wachten. Links naast haar stond een vrachtauto met aanhanger met achter het stuur een 45-jarige Tilburger. Toen het licht op groen sprong reden zowel de fietser als de vrachtautochauffeur aan. De vrachtautochauffeur reed rechtsaf de Ten Hagestraat in. Hij heeft de fietser niet gezien. De vrouw werd enkele meters door de vrachtauto meegesleurd en kwam klem te zitten tussen de vrachtauto, de fiets en het asfalt. De brandweer knipte de fiets kapot om haar te bevrijden. De traumahelikopter was ter ondersteuning ter plaatse gekomen. Hij was geland op het Stadhuisplein. De vrouw is met een verwonding aan het been naar het MMC in Eindhoven gebracht.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Bij een autogordelcontrole op de Hoogstraat zijn dinsdag tussen 9.00 en 10.30 uur tien personen bekeurd omdat zij de gordel niet droegen.

Eindhoven: Vrouw van geld beroofd
Een 40-jarige Eindhovense vrouw is maandagavond tussen 23.00 en 23.30 uur op de Aalsterweg van haar geld beroofd. Zij liep vanuit het centrum naar Stratum en net buiten de ringweg bedreigde een onbekende man haar met iets wat op een vuurwapen leek. Hij eiste haar geld. De vrouw gaf hem haar portemonnee met 200,=. Daarmee rende de man weg in de richting van het centrum.

Helmond: Inbraak in garagebox
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een garagebox aan de Jan Olieslagersstraat. De toegangsdeur is opengebroken. Uit de box zijn twee crossmotoren, een blauwe en een groene van het merk Yamaha, twee helmen en twee paar crosshandschoenen weggenomen.

Someren: Autogordelcontrole
Op de Floreffestraat is dinsdag tussen 10.30 en 11.45 uur een autogordelcontrole gehouden. Twaalf automobilisten droegen de gordel niet en kregen een bon.

Gemert: Inbraak in winkel
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een winkel aan de Haageijk. De toegangsdeur is opengebroken en uit de winkel zijn een computer en een printer gestolen.

Bladel: Auto gestolen
Vanaf de Bredasedijk is tussen zaterdag en dinsdagmorgen een grijze Toyota Landcruiser met het kenteken VH-81-FN gestolen.