Ingezonden persbericht

Hierbij informeren wij u graag over een reeks gratis Europese forums die 11 Juni a.s. van start gaan in Nederland. Op deze forums zullen professionals uit de dienstverlening inzicht krijgen in hoe ze hun effectiviteit kunnen verbeteren.

David Hofferberth van de Aberdeen Group, één van de belangrijkste analisten en experts op het gebied van (professional) services automation (PSA/SA) zal tijdens de forums een executive briefing verzorgen. De forums worden georganiseerd door Lawson Software, in samenwerking met Prime Marketing Publications.

Tijdens de forums zullen o.a. de volgende vragen worden beantwoord: ¨ Hoe kan ik een beter overzicht krijgen van aankomende projecten en deze inplannen?
¨ Hoe kan ik de hoeveelheid onderhanden werk beter verdelen? ¨ Hoe kan ik kennis die ik heb opgedaan in eerdere projecten opnieuw gebruiken?
¨ Hoe kan ik de bezettingsgraad optimaliseren, een project binnen de gestelde tijd en budget af te ronden om zodoende de productiviteit en het rendement op uw investering te maximaliseren?
¨ Hoe kan ik de facturering en incasso verbeteren en versnellen?

Uw lezers zijn van harte welkom op deze twee bijeenkomsten. Wij verzoeken u dan ook om deze beide bijeenkomsten in uw (evenementen)agenda te vermelden.

INTERNAL SERVICE DEPARTMENTS
"from cost centre to value centre"

Datum: 11 juni 2002
Thema: Services Automation (SA)
Plaats: Bussum
Lokatie: Hotel Jan Tabak
Tijd: 09.30 - 12.30
Toegang: Gratis
Aanmelden: www.conferencepage.com/lawson2
Email: facingthefuture@pmp.co.uk
Tel: 020 - 31 20 510
Sprekers: R. David Hofferberth - Vice President Aberdeen Group Louis Periera - Vice President Lawson Software
Mike Tresise - Amey Plc

PROFESSIONAL SERVICES ORGANISATION
"maximising workforce effectiveness"

Datum: 11 juni 2002
Thema: Professional Services Automation (PSA)
Plaats: Bussum
Lokatie: Hotel Jan Tabak
Tijd: 17.30 - 20.30
Toegang: Gratis
Aanmelden: www.conferencepage.com/lawson1
Email: facingthefuture@pmp.co.uk
Tel: 020 - 31 20 510
Sprekers: R. David Hofferberth - Vice President Aberdeen Group Ann Browne - Vice President Lawson Software

"Tijd is geld". En dat geldt niet alleen voor organisaties in de zakelijke dienstverlening. Ook interne IT afdelingen en andere dienstverlenende afdelingen realiseren zich dat ze ogenschijnlijk tegenstrijdige doelen moeten bereiken: allereerst het verbeteren van diensten en interne klanttevredenheid, en tegelijkertijd een verhoging van efficiency en productiviteit. Automatisering van diensten kan daarin een belangrijke rol spelen. Services Automation (SA) stelt organisaties namelijk in staat om het leveren van diensten te stroomlijnen.

Organisaties en divisies in de zakelijke dienstverlening worden in de huidige dynamische markt geconfronteerd met de uitdaging om meer te doen in minder tijd. Effectief management van het 'menselijk kapitaal' is nog nooit zo belangrijk geweest.

In toenemende mate maken organisaties daarom gebruik van Professional Services Automation (PSA) en Services Automation (SA) om efficiency te doen toenemen en winst te vergroten. Een PSA oplossing kan volgens de Aberdeen Group de bezettingsgraad zelfs met 8% verhogen. Metrica Research is zelfs nog optimistischer met een percentage van 10-12%.

OVER LAWSON SOFTWARE
Lawson Software levert missie-kritische bedrijfssoftware-oplossingen die dienstverlenende organisaties in de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, retail en publieke sector helpen bij het ontwikkelen van een voorsprong op haar concurrentie. Lawson heeft bewezen dat haar internetoplossingen de operationele kennis en kunde op het gebied van customer relationship management, professional services automation, human resources, distributie en enterprise performace management vergroot. Het hoofdkantoor van Lawson bevindt zich in St. Paul, Minneapolis, USA. Lawson heeft kantoren en vertegenwoordigers in Noord en Zuid Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht