Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-06-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.45 uur

Zadels gestolen

GROENEKAN- In de nacht van maandag op dinsdag werd er ingebroken in een manege gelegen aan de Groenekanseweg. Op de manege waren verschillende boxen opengebroken en hier werden acht zadels weggenomen.

Verkeerscontrole

DE BILT- Op maandagmiddag werd er verkeerstoezicht gehouden op de Hessenweg. In totaal kregen 5 automobilisten een bekeuring omdat ze geen parkeerschijf hadden en 3 bekeuringen werden er uitgereikt omdat de ingegeven tijd verstreken was van de parkeerschijf.

Rijden onder invloed

DRIEBERGEN-RIJSENBURG/ZEIST- Op maandagavond werd een 58-jarige automobilist uit Doorn aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 21.00 uur controleerde agenten de man op de Arnhemsebovenweg. Onderzoek wees uit dat de man had gedronken en blies op het bureau 2.15 promille. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Utrechtseweg werd dinsdagochtend omstreeks 02.20 uur een 43-jarige automobilist uit Zeist aangehouden omdat hij onder invloed reed. Agenten controleerden de man en namen hem mee naar het bureau. Hier blies hij 1.40 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Op Het Rond werd dinsdagochtend een 34-jarige man aangehouden omdat hij onder invloed reed. De 34-jarige automobilist uit Zeist werd gecontroleerd en hier bleek dat hij alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij 0.65 promille. Onderzoek wees uit dat de man al eerder is aangehouden voor het rijden onder invloed. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.