Gemeente Zwolle

Nieuwe Stadshagenkrant: "Vizier op voorzieningen" Datum uitgave: 10-06-2002
Onderwerp :Bouwen wonen en leefomgeving
In de tweede week van juni wordt in heel Zwolle de nieuwe Stadshagenkrant verspreid. De krant heeft deze keer als thema voorzieningen. De krant is onder andere geïllustreerd met een plattegrond, waarop alle huidige en geplande voorzieningen staan. De projectontwikkelaars bieden woningen aan in de buurt Milligen aan de Plas. Verder geeft schrijver Kader Abdolah als inwoner van Stadshagen zijn visie op 'zijn' woonwijk.

In de buurt 'Milligen aan de Plas' wordt momenteel druk gebouwd. Zowel huur- als koopappartementen, herenhuizen, eengezinswoningen en boulevard woningen zijn in de verkoop bij de verschillende projectontwikkelaars. In de nieuwste Stadshagenkrant geven ze informatie over de projecten.

De Stadshagenkrant valt in de tweede week van juni bij alle inwoners van Zwolle in de brievenbus. Mensen die geen nee/nee sticker hebben, kunnen klachten over de bezorging doorgeven aan Interlanden Spreigroep, telefoon (053) 48 47 490. De Stadshagenkrant is af te halen bij het Informatiecentrum Stadshagen aan de Klokkengieterlaan 3 en bij de Gemeentewinkel aan de Diezerstraat.

Bron: Communicatie
Datum van 10-06-2002 tot 16-06-2002