Gemeente Oostburg


Week 24 algemeen

Week 24 - 2002
Algemeen nieuws


* Week van het platteland in west zeeuws-vlaanderen
* Dubieuze stoffen............ waar laat ik ze
Het melken van trekpaarden, creatief zijn met droogbloemen, een kijkje op een akkerbouwbedrijf, het kweken van fuchsia's. U ziet het, u beleeft het en u leert erover tijdens de Week van het Platteland in West Zeeuws-Vlaanderen.

Tijdens deze week zoeken de agrarische ondernemers contact met burgers om ze te informeren over de agrarische bedrijfsvoering en om van gedachten te wisselen over de groene ruimte.

Vertoeven op het platteland is niet alleen voor boeren en tuinders aantrekkelijk, maar voor iedereen! Daarom nodigen zes 'ondernemers van nature' u uit op hun bedrijf. Daarnaast is er aandacht voor de Week van het Platteland in het Streeklandbouwmuseum in Sint Anna ter Muiden en in de diverse bibliotheken in het gebied.

Op diverse punten worden folders opgehangen met meer informatie (openingstijden, adressen van opengestelde bedrijven e.d.), hiervoor kunt u ook terecht bij Veronique Calus van het Landbouwloket (op maandag tel. 0117-475500, en van dinsdag tot en met vrijdag tel. 0117-457257).
naar boven