Korps: Friesland, plaats: Friesland 11-06-2002
Politieberichten van 11/06 07.00 tot 13.00 uur

Leeuwarden: inbraak in auto
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto op de Zenegroen. Een ruitje van het achterportier werd ingeslagen. De radio-cd-speler en 10 cds werden ontvreemd De 38-jarige eigenaar uit Leeuwarden deed aangifte.

Leeuwarden: inbraak in autos
In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in auto op de Prof. Mr. P.S. Gerbrandyweg en de Vijverstraat. In de Gerbrandystraat werd een ruitje ingetikt en werd een radardetector gestolen. De 25-jarige eigenaar uit Almelo deed aangifte. Hoe men in de auto in de Vijverstraat is gekomen is onbekend. Hier werd het kentekenbewijs van de auto gestolen, de 36-jarige eigenaresse uit Leeuwarden deed aangifte.

Cornjum: aanrijding met letsel
Dinsdagochtend omstreeks 09.55 vond op de kruising van de Skeltedyk en de Bredyk een aanrijding tussen een fiets en een personenauto plaats. Een 44-jarige vrouw uit Cornjum reed met haar auto over de Skeltedyk en wilde de kruising met de Bredyk oprijden. Op dat moment reed een 49-jarige man uit Stiens met zijn fiets over de parallelweg van de Bredyk. De vrouw zag de fietser vrij laat, maar kon nog remmen. Door het natte wegdek gleed de auto door tegen de fietser, die ten val kwam. De fietser bekwam schouderletsel.

Leeuwarden: inbraak in auto
Afgelopen weekend is ingebroken in een auto aan de Amelandsdwinger. Het is onbekend hoe men in de auto is gekomen. De radio-cd-speler werd ontvreemd. De 22-jarige eigenaresse uit Leeuwarden deed aangifte.

Bureau Communicatie: 058 880 8272