Datum: 11 juni 2002


Arbeidsongeval Lekkerkerk
Een 26-jarige Rotterdammer is op dinsdagmorgen 11 juni met zijn hand in een machine vast komen te zitten tijdens werkzaamheden bij een vleesverwerkingsbedrijf aan de Jan Tomstraat. De Rotterdammer werd met onbekend letsel met spoedtransport overgebracht naar het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam. De arbeidsinspectie wordt in kennisgesteld.

Gestolen auto aangetroffen Zevenhuizen
De politie heeft op dinsdag 11 juni een 31-jarige Rotterdammer en een 30-jarige Capelse aangehouden nadat zij met een gestolen auto werden betrapt. De politie hield de automobiliste staande uur op de Wollefoppenweg omstreeks 03.15 uur vanwege opvallend rijgedrag. Uit onderzoek is gebleken dat het voertuig van diefstal afkomstig is. Bovendien bleek de automobilist niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De polite hield de twee aan.

Snorfietster ten val Bodegraven
Een 69-jarige snorfietster uit Bodegraven is op dinsdag 11 juni door nog onbekende oorzaak ten val gekomen. Omstanders troffen de snorfietster aan op de rijbaan bij de kruising Stadhouderslaan/Eendrachtsweg/1672-laan. Een omstander en een automobilist lichtten vervolgens gezamelijk een arts in van een nabijgelegen dokterspraktijk. De snorfietsster werd met een hoofdwond en letsel aan een arm overgebracht naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden. Omdat de precieze toedracht van het ongeval niet duidelijk is wil de politie graag in contact komen met de automobilist die samen met de andere omstander hulp bood. De automobilist reed in vermoedelijk een beige of goudkleuring oude Honda Civic. Bij de automobilist in het voertuig zaten nog twee kinderen en een volwassene. Deze bestuurder kan contact opnemen met de politie in Bodegraven, telefoonnummer 0900 8844.

Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette