Ingezonden persbericht

Best of Benelux gaming tournooi op Gamexpo

EINDHOVEN, 20020613 -- Gaming is meer geworden dan alleen een spelletje. Dagelijks spelen honderdduizenden mensen uit de gehele wereld tegen elkaar in allerlei games. Complete competities worden hiervoor online opgezet om uit te maken wie nu de beste spelers zijn. Helaas is men met online gaming afhankelijk van diverse externe factoren, waarop men als speler geen invloed kan uitoefenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van de internetverbinding en het niet kunnen controleren van fair play. Gamparty.net heeft hier een nieuw concept voor bedacht, het Best of Benelux Tournooi.

Het Best of Benelux toernooi bestaat uit lanparty voorrondes en een zeer groots opgezette finale op de Gamexpo/HCC dagen (22, 23 en 24 november 2002). De voorrondes vinden grotendeels plaats op offline gaming evenementen speciaal geselecteerd door GameParty.net, verspreid over de Benelux.

Het unieke van dit tornooi is dat de externe problemen/nadelen van online gaming compleet vervallen. Doordat dat iedere deelnemer een gelijkwaardige verbinding krijgt en er live controle op fair play plaatsvind.

Op de grote finale speelt men met identieke computers. Voor deze finale is een spectaculaire game arena gebouwd. Hier kunnen de ruim honderdduizend bezoekers live meegenieten van de beste gamematches tussen de top spelers uit de Benelux.

Na een zeer succesvol eerste seizoen organiseren GameParty.net en de Gamexpo/HCC voor de tweede keer dit Lan Multiplayer gaming toernooi voor de Benelux.

Enkel de winnaars van de voorrondes verdienen een plaats op de uiteindelijke finales. Op deze finales zullen ze uiteindelijk gaan uitmaken wie zich ECHT de beste spelers van de Benelux mogen noemen!

Alle informatie vindt u op de website: http://www.bestofbenelux.nl



Ingezonden persbericht