Management Share NV

Crediteuren aanvaarden akkoord
Surseance voor EDUshare

Amsterdam, 13 juni 2002 - Heden is op de crediteurenvergadering van Management Share het door Management Share aan haar crediteuren aangeboden akkoord aanvaard.

Dit akkoord is nog afhankelijk van een besluit van een op 1 juli a.s. te houden aandeelhoudersvergadering van Management Share. Het te nemen besluit zal er toe leiden dat door uitgifte van nieuwe aandelen de huidige grootaandeelhouders in Management Share, geleid door Ditcorp in Hoofddorp, een totaal belang zullen verkrijgen in Management Share van ca. 85%. Voormelde grootaandeelhouders zullen de middelen van het akkoord beschikbaar stellen.

Op 3 juli a.s. zal de Rechtbank in Amsterdam het crediteurenakkoord homologeren.

Toenemend slechte omstandigheden in de markt voor informatica-opleidingen hebben geleid tot sterk tegenvallende resultaten bij dochteronderneming EDUshare. EDUshare heeft derhalve heden moeten besluiten surseance aan te vragen.

Los van de eventuele inbreng van nieuwe activiteiten zal Management Share na discontinuĂŻteit van EDUshare geen activiteiten meer uitvoeren en bezit zij geen enkel actief meer.

Op de aandeelhoudersvergadering van 1 juli a.s. zal worden toegelicht welke nieuwe activiteiten mogelijk worden ontplooid in Management Share.

Overige informatie

R.A.M. Bus
Directeur
Management Share NV
Hullenbergweg 371
Postbus 12413
1100 AK AMSTERDAM
Tel: (020) - 652 02 02
Fax: (020) - 652 02 81
Mob: (06) - 53 33 21 27
E-mail: r.bus@management-share.nl