Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 13-06-2002 2e persbericht donderdag 13 juni 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
Donderdagmorgen om 9.45 uur is een 51-jarige man uit s Hertogenbosch aangehouden. Even daarvoor had hij op de Barrierweg een voordeurruit van een huis vernield. De gewaar-schuwde politie trof de man in het park op de van Vorststraat aan. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdag tussen 1.00 en 9.00 uur is vanaf de Offenbachlaan een rode personenauto, Volkswagen Golf, kenteken 52-HS-KV, gestolen.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 10.00 en 12.10 uur is op de Karel de Grotelaan een snelheidscontrole gehouden. 623 voertuigen zijn gecontroleerd. 99 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.

Budel: Hennepkwekerij aangetroffen
Op de zolder van een woning aan de Looierijstraat heeft de politie donderdagmorgen rond 10.15 uur een in bedrijf zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De 117 hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur en goederen zijn inbeslaggenomen en afgevoerd. De 41-jarige bewoner is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 8.30 uur raakte bij een aanrijding op de Burgemeester Mollaan een 39-jarige fietster uit Waalre gewond. Zij fietste op het fietspad richting Eindhoven. De fietster kwam daar in een bocht in aanraking met een uit tegenovergestelde richting komende 25-jarige bromfietser uit Eindhoven. De fietster klaagde over pijn aan been en hoofd.

Aarle-Rixtel: Autogordelcontrole
Donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur is op de Molenstraat en Lieshoutseweg een autogordelcontrole gehouden. 12 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.