Ingezonden persbericht

Uitnodiging Persbijeenkomst Interwoven
Nieuwe producten, strategie, directeur en klanten

Donderdag 13 juni 2002, 10:00 uur te Utrecht

Onlangs is het productportfolio van Interwoven uitgebreid. Om u op de hoogte te brengen van de uitbreidingen van het productportfolio en u te informeren over nieuwe klanten en partners organiseert Interwoven op 13 juni 2002 in Utrecht een persbijeenkomst. Bovendien kunt u kennismaken met Martijn Burger, de nieuwe Regional Director Benelux van Interwoven. Ook zijn Lost Boys, partner van Interwoven, en ABN/Amro, klant van Interwoven, uitgenodigd voor deze briefing. U bent van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Programma
10.00 uur - Welkomstwoord, agenda en introductie sprekers Martijn Burger, Regional Director Benelux Interwoven 10.10 uur - Strategie, productportfolio en introductie applicaties TeamDoc,TeamCode en TeamPortal Mark Hale, Director of Content Technologies Interwoven 10.40 uur - Lokale plannen, portfolio, partners en Nederlandse klanten Martijn Burger
11.10 uur - Lost Boys
Spreker nader te bepalen
11.25 uur - Onder voorbehoud: ABN/Amro
Ed Steenhoek, Web Application Designer
11.40 uur - Q&A, discussie
11.50 uur - Afronding en lunch

Locatie: Kantoor Interwoven. Einsteindreef 117-118, 3506 GX Utrecht

Indien u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, kunt u e-mailen naar: sylvia@lvtpr.nl. Indien u niet aanwezig kunt zijn, maar wel geĂŻnteresseerd bent in persinformatie, kunt u dat aangeven.

Graag tot ziens op 13 juni.

Vriendelijke groet,

Martijn Burger
Interwoven


--

Persbijeenkomst Interwoven
13 juni 2002 van 10.00 uur tot 12.00 uur

O Ik kom graag naar de Persbijeenkomst van Interwoven op 13 juni 2002. O Ik kom niet naar de persbijeenkomst, maar ontvang graag meer informatie over dit onderwerp. O Ik heb geen interesse.

Naam
Publicatie
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Fax
E-mail



Ingezonden persbericht