ANITE BENELUX

Netegrity lanceert SiteMinder 5.0


Netegrity, marktleider en leverancier van beveiligingssystemen van websites introduceerde onlangs SiteMinder 5.0, het nieuwste op het gebied van access control technologie. Ontwikkeld door Global 2000 kan het de sites van miljoenen gebruikers en duizenden applicaties beveiligen. Het groeiend aantal gebruikers en applicaties met geavanceerde infrastructuur vraagt om nieuwe mogelijkheden om gegevens vast te leggen en te beheren. SiteMinder 5.0 beantwoordt aan deze verwachting met een breed scala aan beheertools, waardoor klanten sneller en op een gebruiksvriendelijke manier in staat zijn de beveiligingstools van SiteMinder te ontwikkelen, in te zetten en te beheren, waardoor administratie- en operationele kosten worden verminderd. De diensten van SiteMinder 5.0 strekken zich ook uit tot het ondersteunen van online e-business transacties en om Web services toegankelijk te maken voor het gebruik.

Wat is nieuw in SiteMinder 5.0?
In SiteMinder 5.0 is een aantal interessante en nieuwe toepassingen opgenomen.

De meest interessante zijn:

eTelligent Rules
Door toepassing van eTelligent Rules kunnen transacties door klanten en partners op een veilige manier online plaatsvinden.

Enterprise Class Manageability
Een tool waarmee de kosten die gepaard gaan met ontwikkeling, inzet en beheer aanzienlijk kunnen worden teruggebracht. De volgende mogelijkheden staan hiervoor ter beschikking:

- One view monitor Simple Network Management Protocol (SNMP).Met een enkele blik kunt u de actuele stand van zaken bekijken en onmiddellijk actie ondernemen om problemen op te lossen binnen SiteMinder.
- Central Agent Management Maakt het mogelijk om vanuit een centrale plek het beheer te voeren over de web agents. Alles is erop gericht om een zo veilig mogelijke omgeving te scheppen, waarin transacties online kunnen plaatsvinden.

Meer informatie: www.netegrity.com en www.anite.nl