Digitale Gemeente Houten

Inloopavond over plannen discotheek

zondag 16 juni 2002 - Bron: Gemeente Houten

Vorig jaar juli is de gemeenteraad accoord gegaan met het uitwerken van een plan voor een multifunctioneel complex (discotheek, bedrijfs- en kantoorruimten) en een parkeergarage op De Meerpaal. Het wordt het eerste project van dit nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark ten zuidwesten van de Houtense Wetering.

Het planonderdeel discotheek valt buiten de uitwerkingsregels van het geldende bestemmingsplan Globaal Bestemmingsplan Houten-Vinex. De disco wijkt af qua functie, bebouwingsdichtheid en hoogte. Met een zogenoemde artikel 19-procedure biedt de Wet op de Ruimtelijke Ordening de mogelijkheid vrijstelling van het bestemmingsplan verkrijgen. De gemeente Houten wil zon artikel 19-procedure volgen.

Voordat deze procedure wordt gestart, wordt een inspraakronde gehouden. Het discoplan en de ruimtelijke onderbouwing ervan liggen van 6 juni tot 4 juli 2002 gedurende vier weken ter inzage in het Wooninformatiecentrum aan het Onderdoor 23 te Houten. Daarnaast wordt op 27 juni 2002 een inloopavond gehouden in jongerencentrum Chipolata (hoek Veerwagenweg/Hefbrug). Tijdens de inloopavond van 20.00 tot 21.30 uur kunt u over het plan van gedachten wisselen met wethouder J. van Oostrum (Economische Zaken) en met medewerkers van de gemeente. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de projectleider F. van de Water, telefoon 030 639 28 48.

Schriftelijke inspraakreacties kunt u gedurende de termijn van ter inzage legging indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).