Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-06-2002
Persbericht Eemland zuid, 09.00 uur

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op zondagavond werd een 38-jarige vrouw uit Leusden aangehouden omdat ze onder invloed van alcohol reed. Omstreeks 21.50 uur reed op de Outputweg en raakte door onbekende oorzaak van de weg en reed vervolgens een lantaarnpaal uit de grond. De politie werd gewaarschuwd en er werd geconstateerd dat de vrouw gedronken had. De vrouw was niet in staat de blazen en van haar werd bloed afgenomen. Nader onderzoek moet uitwijzen of de vrouw te veel gedronken had. De auto en lantaarnpaal werden zwaar beschadigd.

Harde knal

LEUSDEN- Op zondagmiddag hoorden surveillerende agenten een harde knal die kwam uit de richting van de Wildenburgstraat. In de omgeving troffen de agenten een aantal mensen op straat aan die waren geschrokken van de knal. Onderzoek wees uit dat er zeer vermoedelijk een stuk vuurwerk was afgestoken. Na onderzoek kwam de politie bij het adres van de vermoedelijk dader. Hier was echter niemand (meer) thuis. De bewoner kan nog een bezoek van de politie verwachten.

Brand in kelderbox

AMERSFOORT- Op zondagavond ontstond er brand in een kelderbox gelegen aan de Valkenhorst. Omstreeks 22.55 uur kreeg de politie de melding dat een kelderbox in brand stond gelegen aan de flat aan de Valkenhorst. De brandweer bluste de brand in de box. De brand was ontstaan door kortsluiting. Niemand raakte gewond.