Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 17/6/2002
Auteur: Carel Bouman

Goirlenaar aangehouden voor bedreiging

GOIRLE Gistermiddag rond halfzes hebben agenten in de hal van een flatgebouw aan de Fabriekstraat een 33-jarige man uit Goirle aangehouden. Deze bedreigde aan het Wildpleintje een 49-jarige plaatsgenoot met de dood.

Autokraker aangehouden

TILBURG Gisteravond rond vijf voor acht hebben agenten aan de Ringbaan Zuid op een parkeerplaats bij een doe-het-zelfzaak een 43-jarige Tilburger aangehouden. Agenten hadden van een getuige een tip gekregen dat de Tilburger in een auto aan het inbreken was. Als de agenten bij de auto komen zien ze daarin een man zitten. Verder was te zien dat er aan de autoradio in die auto was gerommeld en waren er verse braaksporen zichtbaar. Hierop hebben de agenten de man die in de auto zat aangehouden. Bij nader onderzoek bleek de man ook nog eens een valse naam opgegeven te heb ben. In het belang van het onderzoek is de autokraker in verzekering gesteld.

Tilburger rijdt in verduisterde auto

TILBURG Gisteravond rond kwart voor twaalf hebben agenten aan de Trouwlaan een 26-jarige Tilburger aangehouden. Agenten troffen de man aan in een auto die als verduisterd gesignaleerd stond. De auto is van een verhuurbedrijf en werd niet op de contractueel afgesproken tijd teruggebracht. Bij aantreffen van de man probeerde hij er nog wel tussenuit te knijpen. De auto heeft de politie in beslag genomen. De Tilburger bleek ook nog verschillende vonni