Apple Benelux


--
Gun je muis een dagje vrij.
Final Cut Pro, DVD Studio Pro, toetsenbord.
Koop Final Cut Pro 3 of DVD Studio Pro 1.5 en ontvang als extra een professionele set toetskapjes voor bewerkingsfuncties.


-- -- --

Met dit handige toetsenbord kun je de real-timekracht van je professionele videowerkstation tot het uiterste benutten en de tijd die je aan je projecten besteedt drastisch terugbrengen.

Met de slimme toetsen van dit professionele videobewerkingstoetsenbord profiteer je pas echt optimaal van de real-timekracht van Final Cut Pro 3 het superkrachtige on-line- en off-linevideobewerkingsprogramma waarmee je verbazingwekkend videomateriaal van professionele kwaliteit kunt creëren, en van DVD Studio Pro 1.5, het complete authoringprogramma waarmee je je dvd-projecten van begin tot eind kunt beheren.

Om gebruik te maken van deze aanbieding en de voorwaarden te bekijken, dien je de coupon te downloaden. Vervolgens dien je tussen 15 juni en 31 juli 2002 Final Cut Pro 3 of DVD Studio Pro 1.5 aan te schaffen bij de Apple Store of bij een deelnemende Apple reseller.

Bij de Apple Store kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week je elektronische bestelling plaatsen.

--


* Deze aanbieding is onderworpen aan bepaalde voorwaarden. In het kader van deze aanbieding zijn alleen Engelse, Duitse en Franse toetsenborden beschikbaar. De betreffende toetsenborden zijn standaard toetsenborden met speciale gekleurde toetsen voor videobewerkingsfuncties. Final Cut Pro 3 is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. DVD Studio Pro 1.5 is beschikbaar in het Engels (de handleiding is ook beschikbaar in een Franstalige versie).