INFOLOOK

persbericht
17 juni 2002

Infolook IRC publiceert wekelijkse nieuwsbrief over energiemarkt

Zeist, 17 juni 2002 Infolook IRC brengt .EnergieBron. uit, een wekelijkse elektronische nieuwsbrief met actuele berichtgeving over de Nederlandse en Europese energiesector. De energiesector geldt als een e-merging market, waarin ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. EnergieBron houdt de vinger aan de pols met een adequaat nieuwsoverzicht van de laatste gebeurtenissen in deze sector.

Fusies, samenwerkingen, liberalisering en wet- en regelgeving zijn vaste items die EnergieBron wekelijks zal coveren. EnergieBron brengt het nieuws uit de markt van gas, water en elektriciteit op een heldere en objectieve wijze. Een gerenommeerde bronnenkeuze en gedegen nieuwsselectie vormen hiervoor de basis.

Via http://www.energiepuzzel.nl is een gratis site beschikbaar waar men alle belangrijke spelers in de energiemarkt kan vinden met hun onderlinge verhoudingen, moeder-dochter relaties en participaties.

Voor meer informatie, het aanvragen van een abonnement of gratis proefexemplaar, email naar: info.irc@infolook.nl

over Infolook IRC
Infolook IRC, onderdeel van Infolook, is een commerciële information broker en levert nieuwsbrieven, nieuwsdiensten en bedrijfsprofielen over de ICT en Energiemarkt in Nederland en internationaal. Infolook IRC heeft meer dan 600 klanten en meer dan 30.000 eindgebruikers in Nederland.

over Infolook
Infolook is specialist op het gebied van content fulfillment en e-publishing, content- en kennismanagement, newsletters en i-business ventures. Infolook levert zowel de content als wel de begeleiding van contentintegratie trajecten. Koppeling met back-office systemen, informatie archieven en office documenten is mogelijk. Infolook heeft vestigingen in Zeist en Zevenbergen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loek Penders van Infolook IRC via telefoonnummer 06-21528704.

17 jun 02 15:41