Gerechtshof Amsterdam



Persbericht van de ondernemingskamer: terechtzitting inzake and international publishers n.v.

Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 17-06-2002

Postadres:
Postbus 1312
1000 BH Amsterdam
Bezoekadres en Griffie:
Huis "Groeningen"
(Tegenover Het Paleis Van Justitie)
Prinsengracht 691
1017 KE Amsterdam
T: (020) 541 34 32
F: (020) 541 38 17

Persbericht van de ondernemingskamer

Terechtzitting inzake and international
publishers n.v.

Op donderdag 20 juni 2002 wordt te 10.00 uur ter terechtzitting van de Ondernemingskamer het verzoekschrift behandeld van F.A.M. Faas en 12 andere aandeelhouders (advocaten: Mr J.H. Lemstra en Mr M.J. Kroeze), waarin de Ondernemingskamer wordt verzocht vast te stellen dat sprake is geweest van wanbeleid van de beursgenoteerde naamloze vennootschap AND INTERNATIONAL PUBLISHERS N.V. te Rotterdam (advocaat: Jhr Mr H.A. de Savornin Lohman) en voorzieningen te treffen, waaronder de benoeming van een commissaris, het vernietigen van enige besluiten van de vennootschap en het ongedaan maken van een emissie. Als belanghebbenden hebben zich in het geding gevoegd J.D. de Kruif RA (advocaat: Mr J.H. van Gelderen) en Roosland Beheer B.V. (advocaat: Mr W.W. de Nijs Bik). De belanghebbenden verzoeken de Ondernemingskamer tevens een aanvullend onderzoek te bevelen.

De - openbare - terechtzitting van de Ondernemingskamer vindt plaats in het Paleis van Justitie, Prinsengracht 436 te Amsterdam.

De te gelegener tijd uit te spreken beslissing van de Ondernemingskamer zal worden geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam.

Mevrouw Mr C.D.J. Bulten,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.