Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Variabele beloning bij Achmea Bank

Begin juni heeft Achmea Bank haar systeem van variabele beloning aan de Dienstenbond CNV gepresenteerd. Dit systeem valt volgens Achmea binnen de kaderafspraken zoals die tussen Achmea en de Dienstenbond CNV in de CAO zijn gemaakt. Tevens is gesproken over het 4x9 uur rooster binnen Achmea Bank.

Begin dit jaar heeft Achmea Bank een nieuw systeem van variabele beloning ingevoerd. Hierin worden individuele, team en kantoor beoordeling meegenomen. Het systeem sluit aan bij de Achmea CAO en valt binnen de afgesproken kaders voor variabele beloning binnen Achmea. In september 2002 vindt de eerste (tussen) evaluatie plaats. Indien u de komende periode vragen en/of opmerkingen over dit nieuwe systeem heeft, dan vernemen wij die graag van u, zodat we deze bij Achmea Bank aan de orde kunnen stellen.

Tevens is gesproken over het 4x9 uur rooster. Achmea Bank stelt dat deze roostervorm voor vrijwel het gehele het personeel van Achmea Bank open staat en dat dit in juli in overleg met de OR wordt geëvalueerd. Met de OR is afgesproken dat we elkaar op de hoogte houden.

Mocht u op dit punt vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij die ook graag van u.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar. Tel: 055-5772640. Email: j.warnaar@cnvdibo.nl.

Apeldoorn, 17 juni 2002.