Gemeente Oosterhout

Keywords: Gemeente Oosterhout, Brabant

College stuurt antwoorden op schriftelijke vragen Meerjarenbeleidsplan en jaarverslag naar raad

Burgemeester en wethouders hebben antwoord gegeven op circa 270, door de gemeenteraad van Oosterhout schriftelijk ingediende, vragen over het Meerjarenbeleidsplan (MJBP) 2002-2006 en het jaarverslag over 2002. De vragen zijn binnen vier dagen beantwoord: maandag 10 juni was de laatste dagen waarop de fracties de vragen konden indienen, vrijdag 14 juni had de raad de antwoorden retour.

De vragen van de raad bestrijken alle terreinen van gemeentelijk beleid: van de invoering van case-management in de sociale zekerheid tot de stand van zaken rond Vrachelen III en van het opstellen van de Cultuurnota tot de herinrichting van het Slotjesveld. Een compleet overzicht van vragen en antwoorden, uitgesplitst naar drie documenten (jaarverslag, kernnota MJBP en beleidsdeel MJBP) ligt ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum.

Mede op basis van de antwoorden van het college zal de gemeenteraad donderdag 20 juni zijn eerste termijn van MJBP en jaarverslag houden. In afwijking met wat in Oosterhout tot nu toe altijd gebruikelijk was, gebeurt dat schriftelijk. Het antwoord van eerste termijn van het college wordt ook schriftelijk gegeven op maandag 24 juni. De verdere afhandeling en vaststelling van MJBP en jaarverslag vindt plaats in een speciale raadsvergadering op woensdag 26 juni (aanvang 19.30 uur)

Oosterhout, 17 juni 2002