Politie zoekt getuigen Alphen aan den Rijn
Op maandagavond 17 juni omstreeks 23.00 uur is een 47-jarige man hard ten val gekomen bij zwembad De Thermen aan de Cantharel.
De man, een toezichthouder van genoemd zwembad, is gewond geraakt aan het hoofd maar kon, na één nacht ter observatie te zijn opgenomen, het ziekenhuis weer verlaten.
De toedracht van de val van de man is nogal onduidelijk. Wel is bekend dat er, op het moment dat de man viel, enkele jongeren in zijn buurt waren.
De politie wil graag in contact komen met deze jongeren om zo de toedracht te kunnen verduidelijken.
De bedoelde jongeren worden verzocht contact op te nemen met de politie, team Ridderveld, telefoonnummer 0172 484525.
Ook de anonieme melder wordt verzocht zich bij de politie bekend te maken.

Verdachte heengezonden Bergambacht
De politie heeft op donderdag 20 juni een 49-jarige Gouwenaar na verhoor en in overleg met justitie heengezonden. De politie kreeg op woensdag 19 juni rond 15.20 uur een melding dat een meisje door een man misbruikt zou worden op een parkeerplaats lang de provinciale weg N210. Een getuige zou vervolgens met deze man in gevecht zijn geraakt waarna de man met het meisje zou zijn weggereden van de parkeerplaats. Hierbij zou hij op een andere getuige zijn ingereden die hem wilde tegenhouden. Deze vrouw, een 51-jarige Bergambachtse, heeft hiervoor aangifte gedaan. De politie heeft de Gouwenaar uiteindelijk aangehouden op de Provincialeweg N210 tussen Bergambacht en Stolwijk. Uit onderzoek is gebleken dat het hier niet ging om een zedenzaak. Tegen de verdachte wordt proces verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag.


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 20 juni 2002