Syntens

Gratis spreekuur voor ondernemers

Vanaf 21 juni a.s kunnen ondernemers in de industrie of business-to-business dienstverlening in de gemeente Achtkarspelen gebruik maken van een kosteloos spreekuur.

Ondernemers kunnen daar terecht voor diverse oplossingen om een meer winstgevende bedrijfsvoering te realiseren. Dit spreekuur wordt door de gemeente aangeboden in samenwerking met Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers. Op 21 juni is er een Syntens adviseur aanwezig op het gemeentehuis in Buitenpost om ondernemers te wijzen op kansen en mogelijkheden om de bedrijfsvoering te vernieuwen. Ondernemers weten ook dat het nodig is om op tijd te vernieuwen en te veranderen, zo is de ervaring van Syntens adviseur Robert Witmond. "Wanneer ze dat niet doen, worden ze rechts en links ingehaald door de concurrent. Het is alleen wel moeilijk om als ondernemer kritisch te blijven kijken naar je eigen bedrijf. Even afstand te nemen, en met de bril van een 'buitenstaander' je organisatie te beoordelen."

Op het eerste spreekuur, op 21 juni van 9.00-12.00 uur, kunnen ondernemers met vragen terecht die leven binnen het eigen bedrijf. Voor een afspraak kunt u bellen met Anna van der Meulen, 0511 548200. De aanbieding geldt alleen voor ondernemers uit de gemeente Achtkarspelen.