Gemeente Capelle a/d IJssel

Afsluiting Abram van Rijckevorselweg en Riviaduct

Langs de noordzijde van de Abram van Rijckevorselweg wordt ter hoogte van het Riviaduct het kantoorgebouw Braingate gebouwd.

In verband met het leggen van vier stalen liggers van 34 meter lengte is het noodzakelijk, dat de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van het Riviaduct wordt afgesloten voor het verkeer. Om daarna het veilig aanbrengen van vloeren en wanden tussen en aan de liggers mogelijk te maken is het noodzakelijk, dat ook het Riviaduct wordt afgesloten voor al het verkeer.

Afsluitingen Abram van Rijckevorselweg

- De Abram van Rijckevorselweg richting Rotterdam wordt ter hoogte van het Riviaduct vanaf vrijdag 21 juni 18.30 uur tot zaterdag 22 juni 6.00 uur afgesloten.

- De Abram van Rijckevorselweg wordt ter hoogte van het Riviaduct vanaf vrijdag 28 juni 18.30 uur tot zaterdag 29 juni 8.00 uur afgesloten
Het verkeer wordt gesplitst en omgeleid via de busbaan en de toerit naar Fascinatio en kan na het benzinestation zijn weg over de Abram van Rijckevorselweg vervolgen.
Het benzinestation is te bereiken via de toerit Fascinatio.

Afsluitingen Riviaduct

- Het Riviaduct wordt vanaf vrijdag 21 juni 19.30 uur tot zaterdag 22 juni 18.00 uur afgesloten.

- Het Riviaduct wordt vanaf vrijdag 28 juni 19.30 uur tot zaterdag 29 juni 18.00 uur afgesloten.

- Het Riviaduct wordt vanaf maandag 1 juli tot donderdag 4 juli, elke avond tussen 19.00 en 6.00 uur afgesloten.
- Het Riviaduct wordt vanaf zaterdag 6 juli 5.30 uur tot zaterdag 6 juli 17.00 uur afgesloten.
Het verkeer vanuit de richting Capelle aan den IJssel naar Rivium wordt omgeleid door
s-Gravenland of over het Kralingseplein.
Het verkeer uit de richting Rotterdam naar Fascinatio wordt omgeleid via het kruispunt bij Metrostation Capelsebrug. Het verkeer komende uit Rivium kan alleen de toerit naar de Abram van Rijckevorselweg richting Capelle aan den IJssel gebruiken en moet voor de richting Rotterdam draaien op het kruispunt ter hoogte van het metrostation Capelsebrug.
Het verkeer komende uit Fascinatio kan alleen de toerit naar de Abram van Rijckevorselweg richting Rotterdam gebruiken en moet voor de richting Capelle aan den IJssel draaien bij het Kralingseplein.

Het verkeer van Rotterdam richting Capelle aan den IJssel ondervindt geen hinder.
Alle omleidingsroutes worden met borden aangegeven.