FLASH FACTORY

Flash Factory brengt WebGenerator 3.0 op de markt

Flash Factory brengt WebGenerator 3.0 op de markt In vijf stappen een eigen website bouwen, uitbreiden, aanpassen en onderhouden

Abcoude, 20 juni 2002 - Flash Factory, een innovatief, full-service internetbedrijf voor interactieve en digitale communicatie, brengt de nieuwste versie van WebGenerator op de markt. Met WebGenerator 3.0 kan online, professioneel, snel en eenvoudig - in vijf stappen - een website worden gebouwd, onderhouden, uitgebreid en aangepast. Qua inhoud en zeker ook qua design. De oplossing is voorzien van een ingebouwd Content Management Systeem (CMS) dat tegelijkertijd in verschillende talen is te gebruiken.

Met WebGenerator 3.0 is het mogelijk websites in verschillende talen weer te geven en via een zeer uitgebreide en eenvoudige te bedienen editor kunnen zeer complexe handelingen zonder kennis van HTML worden uitgevoerd. Het invoegen en opmaken van tabellen, afbeeldingen en zowel interne als externe hyperlinks kan met een paar muisklikken worden volbracht. Daarnaast is het wijzigen van de lay-out en het koppelen van nieuwe modules aan bestaande menu's eenvoudig. Gevorderde gebruikers kunnen desgewenst de website in HTML opmaken en deze snel aanmelden bij belangrijke zoekmachines.

'Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk en flexibel', zegt Mark Peters, directeur van Flash Factory. 'Het is onze doelstelling om met WebGenerator naadloos in te haken op de wensen van onze relaties, altijd bekeken vanuit de visie van de gebruikers zonder technische beperkingen. Op die manier zijn wij continu in ontwikkeling en innoverend bezig'.

Bij het samenstellen van een site met WebGenerator kan op voorhand worden gekozen uit verschillende professionele ontwerpen. Men kan zèlf de structuur bepalen of gebruik maken van gegeven oplossingen en deze naar wens aanpassen, zoals bijvoorbeeld de restaurant website. Het is tevens mogelijk om zonder additionele kosten gebruik te maken van functionaliteiten zoals:

- Nieuws en nieuwsarchief;

- FAQ's;

- Forum;

- Integratie met een online winkelsysteem;
- Online formulieren wizard.
Deze worden in de toekomst nog verder uitgebreid.

Voor partners die WebGenerator 3.0 toevoegen aan hun diensten, biedt Flash Factory de WebGenerator Administratie Console. Hiermee krijgen partijen inzage in hun eigen klanten en diens websites en is men in staat additionele structuren en designs toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld zeer interessant zijn voor reclamebureaus, webbureaus en portalbouwers.

WebGenerator
WebGenerator is vooral geschikt voor bedrijven met weinig specifieke technische kennis die een website voor marketing- en salesdoeleinden willen inzetten. WebGenerator is voor verenigingen en onderwijsinstellingen tegen gereduceerde tarieven te verkrijgen. WebGenerator is voor eenieder geheel vrijblijvend veertien dagen uit te proberen via www.webgenerator.nl.

Flash Factory
Flash Factory is een full-service internetbedrijf gericht op de Europese markt en biedt e-business- en e-communicatieoplossingen voor Internet en Intranet: web development, application development en consultancy. Flash Factory heeft verschillende strategische allianties met als doel het aanbod zo nauwkeurig mogelijk op de vraag van potentiële klanten af te stemmen.
www.webgenerator.nl.