Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 3 juni 2002

Tweede Zondagse Familieshow op Speelland Beekse Bergen

showprogramma met Clown Jopie, zangeres Angelique en spelshow voor kinderen

Op zondag 23 juni organiseert Speelland Beekse Bergen de tweede Zondagse Familieshow. In een vier uur durend live-programma treden diverse artiesten op. De show biedt entertainment voor jong en oud. Zangeres Angelique zingt bekende nummers uit de Top 40, showmaster Jeroen van de Berg presenteert diverse spelshows en voor de kinderen is er een optreden van de bekende clown Jopie. Met deze Zondagse Familieshows wil Speelland Beekse Bergen de bezoeker naast de vele attracties ook regelmatig entertainment gaan aanbieden. Voor het speciaal toegevoegde amusement hoeft de bezoeker niets extra's te betalen. De entree blijft slechts ¤ 5,50.

Op een, maar liefst 16 meter lange, podiumtrailer zal de presentatie in handen zijn van Showmaster Jeroen van den Berg. Hij zorgt voor spel, actie en waanzinnige prijzen van K'nex, Action Man en MB/Parker. Kinderen doen mee aan een echte Action Man missie, een K'nex Kennis Quiz of een spellencompetitie met supergrote spellen van MB/Parker. Niet alleen spelletjes, maar ook muzikaal entertainment door zangeres Angelique. Met een repertoire variërend van Britney Spears tot aan Sugar Lee Hooper weet zij de gehele familie te boeien. Het spektakel wordt afgesloten met een spetterend "klap-, stamp- en gil" optreden van de leukste clown van Nederland: Clown Jopie. Zijn titel heeft hij meerdere malen kunnen bewijzen op Kids World, zijn Fanclubdagen en op KinderNet. Deze fantastische clown heeft zelfs zijn medewerking mogen verlenen tijdens de uitreiking van de "Straatprijs" van 1 miljoen van de Postcode Loterij Show, samen met Reinout Oerlemans. Op het moment is Clown Jopie ruim 160 keer op televisie te zien bij TV-Rijnmond waar hij allerlei leuke en spannende avonturen beleefd met zijn televisievriend Clown Dodo. Samen met Tante Angelique zingt hij de vrolijkste liedjes van zijn succesvolle cd "Megakinderfeest met Clown Jopie"
.

Naast het vele extra entertainment vermaken de kinderen zich met de ruim dertig attracties of in de grote speeltuin van Speelland: Botsen in de botsbootjes, een spannende rit met de Saharabuggy's of spannend schommelen in Schommelland. Bovendien halen ze hun rijbewijs in Verkeersland om vervolgens te gaan racen in de Kidcars. Ook kunnen de kinderen zich uitleven op het circuit van de Formule-1 trapauto's of een spectaculaire rit beleven in de nieuwe Waverider (zweven over de golven...!). Speelland Beekse Bergen is op zondag 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De entree bedraagt op deze dag slechts ¤ 5,50 (kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis naar binnen). Voor meer informatie, Beekse Bergen-infolijn: 0900-2335732 (¤ 0,40 per minuut) of internet www.beeksebergen.nl.
Noot aan de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen. Tel: 013-5491116
Bijlage (wanneer aanwezig): foto van Clown Jopie en Angelique.

Goof Lukken
Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen
Otterpark Leeuwarden

Beekse Bergen Exploitatie B.V.
postbus 42
5080 NJ Hilvarenbeek
tel. algemeen:(0031) (0)13-5491000
tel: (0031) (0)13-5491116
fax: (0031) (0)13-5366716
www.beeksebergen.nl/www.aqualutra.nl

Beekse Bergen en Otterpark Leeuwarden maken deel uit van de Libéma-groep