PERSBERICHT

MKB business portal selecteert online DM Bureau

Mail-IT-Direct gaat structureel samenwerkingsverband aan met theSource


- Hoofddorp, 24 juni 2002 - Mail It Direct, facillitator van E-mail marketingcampagnes, gaat een structureel samenwerkingsverband aan met de MKB internet portal van Compaq , theSource. Mail It Direct biedt haar product, waarmee men zelfstandig kan omgaan met zakelijke e-mailmarketing, aan aan gebruikers van theSource.

Gebruikers krijgen volledige controle over hun zakelijke e-mailmarketing. Op eenvoudige wijze kunnen ze hun bestand met e-mailadressen naar de tool uploaden, zelf een e-mail ontwikkelen en de e-mail versturen. Uitschrijvers, bouncers en statistieken kunnen op elk moment opgevraagd worden. Hiermee kan een gebruiker zijn gehele e-mailmarketing beheren.

Quote Mail IT Direct
Mail It Direct is er enorm trots op dat theSource heeft gekozen voor haar systemen. Met deze samenwerking krijgt Mail It Direct toegang tot een grote groep ondernemers in het MKB en kunnen we verder bouwen aan onze naamsbekendheid.

Quote Compaq
"Compaq, nu onderdeel van het Nieuwe HP, is blij het aanbod op haar portal te verbreden met een professionele e-mailmarketing tool. De vele voordelen die e-mailmarketing biedt, komen met deze e-mailmarketing tool binnen handbereik van de gebruikers van theSource".

Mail-IT-Direct
Mail It Direct is een online facillitator van direct marketing campagnes via e-mail. Mail It Direct biedt ondernemingen de mogelijkheid om gerichte één-op-één e-mail communicatie in te zetten. Optimale gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide rapportage tools maken Mail It Direct tot een marketinginstrument dat uitblinkt in manageability en rendement. Diverse ondernemingen die gebruik maken van de dienstverlening van Mail It Direct zijn: Compaq Computer B.V., Coca-Cola Nederland, Twigger. Voor meer informatie: www.mailitdirect.com



Noot voor de redactie,