Ingezonden persbericht

Ubizen benoemt Menno Schoonhoven tot Sales Manager Nederland

Mijdrecht, 24 juni 2002 - Ubizen, leverancier van Managed Security Solutions voor wereldwijd opererende organisaties, heeft Menno Schoonhoven (41) benoemd tot Sales Manager Nederland. In deze functie is Schoonhoven verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten van Ubizen in Nederland.

Schoonhoven heeft ruim tien jaar ervaring in diverse sales- en managementfuncties. Voordat hij bij Ubizen in dienst kwam, was Schoonhoven interim-salesmanager bij Predictive Systems in Veenendaal. Daarvoor bekleedde hij diverse functies bij NLnet, het latere UUNET. Hij startte daar als accountmanager voor de financiële en overheidssector en werd later branchemanager voor dezelfde marktsegmenten. Na de integratie van NLnet met UUNET was hij bij de divisie Global Sales verantwoordelijk voor grote klanten als ABN AMRO en AEGON. Vervolgens droeg hij als Sales Manager Benelux bij aan de opbouw van Multinational Sales, een nieuw saleskanaal binnen UUNET.

Een foto van Menno Schoonhoven is op verzoek verkrijgbaar bij Fleur van der Haar, Lammers van Toorenburg Benelux PR, tel. 030 - 656 50 70.

Ubizen
Ubizen is een toonaangevende leverancier van Managed Security Solutions voor wereldwijd opererende organisaties. Bedrijven vertrouwen op Ubizen OnlineGuardian voor het 24x7x365 outsourcen van monitoring, ondersteuning en beheer van beveiligingscomponenten. Het Professional Services-team vult Ubizen OnlineGuardian aan door bedrijven te helpen bij het plannen en implementeren van kwetsbaarheidsanalyses, het beveiligingsbeleid en infrastructuren voor beveiliging. Met DMZ/Shield beschermt Ubizen webservers tegen aanvallen op applicatieniveau, zoals Nimda en Code Red. Ubizen is opgericht in 1995 en monitort meer dan 2.000 beveiligingscomponenten in 35 landen. Ubizen is aan de beurs genoteerd op Nasdaq Europe (UBIZ) en Euronext (UBI). Meer informatie is beschikbaar op www.ubizen.com.