HALLMARK

Hiddink e-card ideale uitlaatklep Nederlanders

Guus Hiddink e-card blijkt ideale uitlaatklep voor trotse Nederlanders

De speciale Guus Hiddink e-card blijkt een hit. Veel Nederlanders geven via deze e-card uiting aan hun trots op die ene Nederlander die succesvol is op het WK-voetbal. In drie dagen tijd werden bijna 4000 Guus Hiddink e-cards verzonden via www.hallmark.nl die daarmee direct de meest populaire e-card van Hallmark is geworden. Hallmark biedt twee mogelijkheden met de e-card. Men kan hem naar vrienden of kennissen mailen of naar Guus Hiddink om hem geluk te wensen. Hallmark verzamelt de gelukwensen aan het adres van Guus en stuurt ze door. Uit de gelukwensen blijkt dat er ontzettend wordt meegeleefd met Hiddink en zijn team. Enkele wensen:

Hey!! Kei goed wat je daar allemaal voor elkaar hebt gekregen. Zo heeft Nederland toch een beetje het gevoel dat we meedoen. Ga zo door.

Veel succes met je Koreanen. Lekker dollen met Raul en daarna met Klose!
Guus je maakt het WK toch nog een beetje Oranje, ga zo door!!

Je weet niet half hoe Nederland het hier over je heeft. Heel veel succes, geniet er van en het is je gegund!

Hallo Guus, kun je die shirts van Korea niet oranje maken en die gasten een blonde pruik opzetten? Dan heb ik weer helemaal het idee dat we erbij zijn. Het Wilhelmus bedenk ik er zelf wel bij. Succes en schakel die Duitsers uit.

Over Hallmark
Hallmark is de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden tientallen miljoenen wenskaarten van Hallmark hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten onderscheidt Hallmark zich van de overige aanbieders op deze markt.

Door middel van wenskaarten - al dan niet digitaal - wil Hallmark een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen, en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap. Hallmark Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Hallmark-concern.

///
Noot voor de redactie,