Ingezonden persbericht

Motorola gebruikt Enterprise Content Management-oplossing van Interwoven

Utrecht, 24 juni 2002 - Motorola heeft gekozen voor de Enterprise Content Management-oplossing (ECM) van Interwoven (Nasdaq: IWOV). Motorola gebruikt de TeamSite- en TeamXML-software van Interwoven voor content-management en als XML-content repository. Op basis van deze software beheert Motorola haar bedrijfsmiddelen in diverse vestigingen en productiefaciliteiten. De Interwoven-oplossing biedt de basis voor een verhoging van de productiviteit en voorkomt de productie van redundante content. Daarnaast maakt de oplossing een consequente, kwalitatieve klantenservice binnen diverse kanalen mogelijk.

"De Enterprise Content Management-oplossing van Interwoven, waartoe TeamXML behoort, wordt door Motorola ingezet om kosten te besparen. Dit door een consequente content-levering te genereren voor interne en externe applicaties", zegt Toby Redshaw, Corporate Vice-President en directeur IT bij Motorola. "We verwachten een snelle return on investment bij het behalen van deze doelstellingen."

Een belangrijke reden van de keuze voor Interwoven, is de mogelijkheid XML-labels toe te kennen aan content en deze te benoemen tot objecten. Motorola verwacht een einde te maken aan het creëren van redundante content door hergebruik op objectniveau en het definiëren van workflows, waardoor publicatie naar diverse doelgroepen via diverse media mogelijk is. Motorola profiteert hierdoor van kostenbesparingen, verbeteringen in de workflow en consistentie in gepubliceerde content.

"Bedrijven als Motorola kunnen met de TeamXML repository de creatie van irrelevante en redundante content voorkomen en medewerkers efficiënter inzetten", zegt Jack Jia, CTO van Interwoven. "Het gebruik van XML tags zorgt voor relevante zoekresultaten, waardoor de verantwoordelijke content-beheerders hun tijd effectiever kunnen besteden. TeamXML helpt bedrijven bij de productie van consequente en merkconforme content en, nog belangrijker, om deze content op de juiste wijze binnen de organisatie in te zetten."

Voordelen van TeamXML
Interwoven TeamXML is een XML-content repository die een eenvoudige verspreiding van content mogelijk maakt, alsmede goedkeuring op elementniveau en bedrijfsbrede integriteit van content biedt.

Interwoven TeamXML biedt efficiëntie op elk niveau binnen een organisatie, waaronder verbeterde productiviteit van individuele auteurs door eenvoudig te verspreiden content en samenwerkingsmogelijkheden tussen diverse teams. Daarnaast biedt TeamXML mogelijkheden voor parallelle ontwikkeling, goedkeuring en hergebruik op elementniveau, en het waarborgen van content-integriteit, -consistentie en -accuratesse.

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software. Het Interwoven 5-platform voorziet in de complete content-levenscyclus inclusief content-processing, content-management, content intelligence, content-productie en content-distributie. Interwoven is de de facto standaard voor meer dan 1.000 internationale ondernemingen, waaronder ABN Amro, British Airways, Cisco Systems, General Electric, General Motors en Philips. Interwoven heeft samenwerkings-overeenkomsten met de grootste leveranciers van bedrijfsapplicaties om haar klanten complete, collaborative bedrijfsapplicatieoplossingen te kunnen bieden. Interwoven heeft ruim 850 medewerkers wereldwijd, van wie 20 in EMEA. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Ascot in het Verenigd Koninkrijk. De Europese vestigingen staan in Parijs, München, Utrecht, Madrid en Stockholm.