TETON PETROLEUM COMPANY

President van Teton Petroleum aanwezig bij MIOGE 2002

President van Teton Petroleum aanwezig bij MIOGE 2002 in Moskou; kondigt benoeming van nieuwe directeur aan

Steamboat Springs, Colorado - Teton Petroleum Company (OTC Bulletin Board: TTPT, Frankfurt: TP9) kondigde vandaag aan dat de President van het bedrijf, H. Howard Cooper, aanwezig zal zijn bij de elfde Moscow International Oil and Gas Conference MIOGE 2002 die op 25 en 26 juni in het Radisson Slavjanskaya Hotel in Moskou, Rusland, wordt gehouden.

Teton maakte vandaag ook bekend dat James Woodcock is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Woodcock is momenteel de CEO en oprichter van Hy-Bon Engineering Company, Midland, Texas. Hy-Bon is een machinebedrijf en producent van dampterugwinningseenheden, gascompressoren en buizen voor drukverlagingssystemen voor de olie-industrie. Woodcock is momenteel lid van de Raad van Bestuur van Renovar Energy en voormalig directeur van Transrepublic Resources.

MIOGE 2002 is de belangrijkste internationale Russische olie- en gasconferentie en we zijn zeer verheugd om op deze conferentie te mogen spreken. We zullen het hebben over de aanzienlijke vooruitgang die Teton in de Russische oiie- en gasindustrie in de afgelopen zes jaar heeft geboekt, aldus H. Howard Cooper, President van Teton Petroleum Company.

We zijn verheugd om te laten weten dat Jim Woodcock is toegevoegd aan onze Raad van Bestuur. Jim brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van de olie- en gasindustrie en zijn inbreng zal van groot belang zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige groei van het bedrijf, voegde Cooper eraan toe.

Teton is een bedrijf dat zich richt op het winnen en produceren van olie en gas. De bedrijfsactiviteiten worden uitsluitend uitgevoerd via een belang van 50 procent in Goltech LLC, een Texaanse rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid. Dit bedrijf opereert op zijn beurt uitsluitend via een belang van 70,59 procent in Goloil, een Russische besloten vennootschap op aandelen. Goloil bezit de Eguryak-consessie in West-Siberië. Volgens een rapport over de reserves opgesteld door Gustavson Associates, Inc., bevat de Eguryak-consessie 41,96 miljoen vaten van bewezen nettoreserves voor Teton. De veldproductie van Teton in West-Siberië is gestegen tot 5000 vaten olie per dag, hetgeen neerkomt op netto 1375 vaten per dag voor Teton Meer informatie over Teton is te vinden op de website: http://www.tetonpetroleum.com.

Dit persbericht kan op de toekomst gerichte beweringen bevatten. Deze beweringen worden gedaan onder voorbehoud van verschillende onzekerheden en risicos die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Factoren die verschillen kunnen veroorzaken of daaraan kunnen bijdragen, omvatten maar zijn niet beperkt tot, economische omstandigheden, vraag en verkoop van producten, rentevoeten, wisselkoersen, concurrentie en activiteiten van concurrenten, en veranderingen in de oliebranche. Zie de jaarverslagen, kwartaalverslagen en andere SEC-dossiers van het bedrijf voor een uitvoerige bespreking van de risicos. Dit persbericht vormt geen voorstel tot het verkopen, of verzoek tot het kopen, van aandelen van Teton Petroleum.

Contactpersonen: Greg Powell, General Manager, of Bevo Beaven, Vice President, beiden van CTA Public Relations, +1-303-665-4200, voor Teton
Petroleum Company.

Website: http://www.tetonpetroleum.com

Greg Powell, General Manager, of Bevo Beaven, Vice President, beiden van
CTA Public Relations, +1-303-665-4200, voor Teton Petroleum Company

24 jun 02 17:10