Persbericht

StepStone werkt samen met Planet Internet

Leiden, 24 juni 2002 - StepStone, Europa's online Carrière & HR Service, biedt vanaf nu haar diensten ook aan via Planet Internet. Op Career Planet (www.planet.nl/career) kunnen bezoekers informatie inwinnen over carrière en solliciteren. Ook kunnen werkzoekenden en werkbiedenden hun gegevens achterlaten en zoeken in de database. Deze dienst wordt door Planet Internet in samenwerking met StepStone en LOI aangeboden.

Steeds meer mensen gebruiken internet voor het vinden van een baan en het uitstippelen van hun loopbaan. Career Planet heeft in StepStone de eerste partner gevonden om werknemers met werkgevers in contact te brengen. StepStone kan bezoekers nu niet alleen op haar eigen site www.stepstone.nl maar ook via de carrièresite van Planet Internet bereiken en informeren.

Bezoekers kunnen op www.planet.nl/career informatie krijgen over bijvoorbeeld 'succesvol solliciteren', opleidingen en uiteraard vacatures. Ook kan men een salarisindicatie opvragen. De vacatures op Career Planet worden geleverd door verschillende online partners, waarvan StepStone de eerste is. Iemand met interesse in een vacature wordt direct doorgelinkt naar de website van de partner.

Over StepStone
StepStone werd in 1996 in Noorwegen opgericht met als doel tegemoet te komen aan de eisen van de werkgevers voor rekruteringsoplossingen. De onafhankelijke carrièresite is momenteel actief in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg, Nederland, Italië, Frankrijk en Portugal. De lokale kantoren in de landen waar StepStone actief is, worden aangestuurd door regiokantoren in Duitsland, Denemarken en België. Bedrijven als Ikea, Deutsche Bank, TNT, KLM, CMG, Cargill en KPMG maken gebruik van de StepStone websites om zich in Europa van gekwalificeerd personeel te voorzien. Voor meer informatie: www.stepstone.nl.

Over Planet Internet
Planet Internet is met 665.000 abonnees één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

Noot aan de redactie (