Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 24-06-2002 Persbericht district Maasland

GEWONDEN BIJ VECHTPARTIJ, Oss

Bij een woning aan de Hofvijver in Oss zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij een vechtpartij drie mensen licht gewond geraakt. Een 20-jarige man Ossenaar en een 42-jarige plaatsgenoot liepen letsel op in het gezicht. Een 42-jarige vrouw, eveneens afkomstig uit Oss, had ook klappen in het gezicht gehad. De laatste twee genoemde slachtoffers zijn aan hun verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Zondag zijn een 20-jarige men en vrouw uit Oss aangehouden in verband met de vechtpartij. De politie onderzoekt de juiste toedracht van het incident.

AUTO GESTOLEN, Oss

Zondagmiddag is vanaf Terwanen in Oss een groene volkswagen Golf gestolen. Het kente-ken van de auto is HH-ND-31.

MAN EN VROUW AANGEHOUDEN BIJ RUZIE, Megen

Zondagavond zijn een 31-jarige man en een 38-jarige vrouw uit Megen aangehouden. Het tweetal had een woordenwisseling over geld. Tijdens de woordenwisseling stompte de 31-jarige man een 40-jarige plaatsgenoot in het gezicht. Korte tijd later kon de 31-jarige man worden aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig. De 38-jarige vrouw bemoeide zich met de aanhouding en probeerde te beletten dat de man werd aangehouden. Hierop is ook de vrouw aangehouden. Na de aanhouding bedreigde en beledigde de man de politiemensen die hem hadden aangehouden. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze in de loop van maandag-morgen heengezonden.

VROUW VAN TAS BEROOFD, Oss

Zondagavond is een 58-jarige vrouw van haar tas beroofd. De vrouw fietste samen met haar man, rond 21.30 uur over de Wagenaarstraat in de richting van de van Anrooijstraat te Oss. Daarbij had ze haar handtas aan haar linker pols hangen. Op die weg werd het tweetal voor-bij gereden door een rode personenauto. In het voorbij rijden trok de passagier van die auto de tas van de pols van de vrouw. Het hengsel van de tas brak hierbij af. De auto verdween met hoge snelheid in de richting van de van Anrooijstraat. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL, Loosbroek

Maandagmorgen is een 38-jarige motorrijder uit Loosbroek bij een ongeval gewond geraakt. De man reed over de Nistelrodesedijk in Loosbroek achter twee auto`s. Juist op het moment dat hij de auto voor hem wilde inhalen, begon deze ook met een inhaal manoeuvre van de auto voor hem. Bij de uitwijk manoeuvre van de motorrijder kwam hij in een naast de weg gelegen sloot terecht. De motorrijder is met nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis.