Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 24-06-2002 Persberich district Aa & Dommel

JONGEN BEKEURD VOOR BELEDIGING, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag is een 16-jarige jongen uit Schijndel bekeurd voor bele-diging. De jongen maakte deel uit van een groepje van vier fietsers die werden aangesproken op hun verlichting. De jongen beledigde daarbij een van de politie mensen.

SCHAAP GESTOLEN, Schijndel

Afgelopen weekeinde is uit een weiland aan de Lieseindsestraat in Schijndel een schaap gestolen. Het betrof een schaap van het ras Texelaar.

MAN MISHANDELD, Schijndel

Maandagmiddag heeft een 27-jarige man uit Schijndel aangifte gedaan van mishandeling. Hij liep afgelopen nacht over de Pastoor Dondersstraat in Schijndel toen hij plotseling zon-der reden op de grond werd gegooid door een jongen. De jongen maakte deel uit van een groepje van drie. Bij zijn val brak de Schijndelnaar een botje in zijn hand. Hij moest zich hiervoor in een ziekenhuis laten behandelen.

BEDRIJFSAUTO GESTOLEN, Schijndel

Afgelopen nacht is vanaf de Kanaaldijk Zuid in Schijndel een witte bedrijfsauto van het merk Mitsubishi gestolen. De auto heeft een open laadbak en het kenteken is 76-VS-BB.

FLINK WAT BEKEURINGEN BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Helvoirt

Maandagmorgen zijn 45 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden op de Rijksweg N65 onder Helvoirt. Op deze weg waar 80 km/u is toegestaan, was 125 km/u de hoogst gemeten snelheid.