Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 24-06-2002 Persbericht district de Leijgraaf

AUTO GESTOLEN, Uden

Zondagavond is vanaf de Oranjestraat in Uden een zwarte Renault Clio gestolen. Het kente-ken van de auto is HG-FT-38.

TUINSET GESTOLEN, Uden

Zondag is vanuit een tuin aan de Heinsbergenstraat in Uden een gietijzeren tuintafel en 6 bijbehorende tuinstoelen gestolen. De waarde van de set is ruim 1000.

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Veghel

Maandagmiddag is een 24-jarige fietsster uit Gemert gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw stond met haar fiets voorgesorteerd op de Vanderlandelaan om rechtsaf de Kenne-dylaan in Veghel op te rijden. Naast haar stond een vrachtauto, bestuurd door een 57-jarige man uit Tricht. Deze vrachtauto wilde eveneens rechtsaf rijden. Bij het rechtsaf rijden heeft de vrachtauto chauffeur de fietsster niet gezien en kwam ze onder de vrachtauto terecht. De vrouw is met een gecompliceerde beenbreuk overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven.

POLITIEMAN OVERLEDEN

Vrijdagavond is in zijn woning in Berlicum na een lang ziekbed overleden brigadier Henk van Dijk. Henk was ruim dertig jaar in dienst van de politie. In Brabant-Noord was hij onder andere buurtcoördinator in het centrum van Veghel. De laatste vijf jaar verzorgde hij de dienstplan-ning voor het hele district De Leijgraaf. Henk van Dijk is 55 jaar geworden. De uitvaart is woensdag 26 juni.