Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 24-06-2002 Persbericht district Den Bosch

MOTORRIJDER GEWOND BIJ VAL, Rosmalen

Zondagavond is een 35-motorrijder uit Oss gewond geraakt. De man reed met zijn motor bij Rosmalen de afrit van de A2 op. Door onbekende oorzaak ging de man in de bocht onderuit, waarbij hij ook nog een 25-jarige collega motorrijder raakte, die eveneens onderuit ging. De 35-jarige Ossenaar is met nek- en rugletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

Zondagavond is een 33-jarige man uit Ede bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op de Rijks-weg N50 onder Rosmalen.

AUTO IN BRAND, Rosmalen

In de nacht van zondag op maandag is brand ontstaan in een auto die geparkeerd stond aan de Primulastraat in Rosmalen. Door de brandweer kon de schade worden beperkt tot het motorcompartiment.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht zijn drie mannen in de leeftijd van 20 tot 26 jaar, uit `s-Hertogenbosch aan-gehouden. De mannen stonden met hun auto op de van Grobbendonkcklaan in `s-Hertogen-bosch met pech. Een ter plaatse gekomen medewerker van de Wegenwacht bleek echter niet in staat het euvel te verhelpen. Hierop werd de man door de drie bedreigd en werd tegen de auto van de man geschopt. Na verhoor is het drietal heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN BIJ INBRAAK, `s-Hertogenbosch

Maandagmorgen, rond 09.00 uur, is een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op een boot aan de Oliemolensingel in `s-Hertogenbosch aange-troffen toen hij aan het inbreken was. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Maandagmorgen is vanaf de Maijweg in `s-Hertogenbosch een blauwe Audi A4 stationwa-gon. Het kenteken van de auto is 63-DZ-SJ.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 34-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man had op de Stationsweg een 42-jarige voorbijganger in het gezicht gestompt. Korte tijd later kon de man op de Zuidwillemsvaart worden aangehouden. Bij zijn aanhouding sloeg hij een van de poli-tiemensen in het gezicht en beet hij een van de politiemensen. De man is voor verder onder-zoek ingesloten.