Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Info voor leden werkzaam bij Sperwer met vragen over de hoogte van hun loon

Naar aanleiding van een brief van FNV Bondgenoten aan hun leden hebben een aantal werknemers die lid zijn van CNV Dienstenbond contact opgenomen met onze kantoren om informatie te vragen over de hoogte van hun loon.

Als u vragen hebt over de hoogte van uw loon of als u twijfelt of het bij u goed geregeld is, dan kunt u contact opnemen met het districtskantoor bij u in de buurt:

* voor de drie noordelijke provincies: kantoor Drachten

* voor Overijssel en Gelderland: kantoor Apeldoorn

* voor Brabant, Limburg en Zeeland: kantoor Eindhoven

* voor Zuid-Holland: kantoor Rotterdam


* voor Noord-Holland en Utrecht: kantoor Hilversum
Wij kunnen dan op basis van de gegevens die wij van u krijgen, voor u controleren of de betaling juist is. Overigens waren wij in overleg met Sperwer om alle arbeidsvoorwaarden in een keer goed geregeld te krijgen. Dit overleg is als gevolg van de eerder aangehaalde brief voorlopig opgeschort.

Wij hopen dat we u binnenkort kunnen vertellen dat er verder met elkaar wordt gepraat. In ieder geval zal CNV Dienstenbond zich blijven inzetten voor uw belangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bovengenoemde districtskantoren of uw bestuurder, Aletta Bulsink, tel: 055-5772640; email: a.bulsink@cnvdibo.nl

Apeldoorn, 24 juni 2002.