Maastricht Aachen Airport


Persberichten

Iedereen het dak op!
Uniek uitzicht vanaf het nieuwe luchthaventerras van Maastricht Aachen Airport., 26/06/2002

Op het dak van de vertrekhal is sinds kort het nieuwe luchthaventerras geopend. Vanaf het nieuwe luchthaventerras, kunnen afhalers en wegbrengers hun familie en vrienden uitzwaaien of juist verwelkomen. Het luchthaventerras is boven op de vertrekhal gebouwd en bevindt zich daarom zeer dicht bij de vertrekkende en aankomende vliegtuigen. Uw vrienden en familie kunt u nog letterlijk in de ogen kijken als zij aan boord van het vliegtuig gaan of wanneer zij uitstappen.

Dankzij de unieke locatie van het terras heeft u een prachtig uitzicht over het gehele luchthaventerrein. Het hele platform, de 2500 meter lange landingsbaan als ook de geparkeerde vliegtuigen en de kantoren aan de overzijde van de baan kan men goed zien vanaf het luchthaventerras.

Het luchthaventerras is makkelijk te vinden. U loopt voorlangs de vertrekhal richting het Mercure hotel. Vervolgens volgt u het looppad dat op de grond is geschilderd. U komt uit bij het terras van het Mercure hotel. Als u het terras van het Mercure hotel oversteekt, komt u bij de trap die naar het luchthaventerras leidt. Omdat het terras zo dicht bij de landingsbaan is, worden bezoekers van het terras vriendelijk verzocht niet te roken. Dit in verband met de veiligheid.

Na het zwaaien kunt u nog genieten van een hapje of een drankje op het terras van het Mercure hotel of bij het restaurant Travel Inn, gelegen op de eerste verdieping in de centrale hal.