Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-06-2002 Persbericht district Maasland

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagavond laat is op de Berghemseweg in Herpen een 19-jarige bromfietser uit Herpen ernstig gewond geraakt nadat hij door een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 22-jarige Schaijkenaar, werd aangereden. De bromfietser reed niet over het fietspad, en de automobilist reed door de binnenbocht. Het slachtoffer is met een botbreuk en kneuzingen naar het Radboudziekenhuis in Rosmalen overgebracht.

GEBROKEN NEUS

Dinsdagavond heeft een 17-jarige jongen een gebroken neus opgelopen bij een vechtpartij op de Zandstraat in Nuland. De jongen moest naar het ziekenhuis, even later kon de politie twee verdachten aanhouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Den Bosch en 15-jarige jongen uit Nuland.

VERBODEN WAPENS EN SOFTDRUGS IN AUTO

Dinsdagmiddag heeft de politie in een auto aan de Singel 40-45 een auto gecontroleerd waarin zich een verboden stroomstootwapen bleek te vinden. Ook is nog een keukenmes aangetroffen. De 22-jarige bestuurder uit Ooij is aangehouden. Ook zijn passagiere, een 20-jarige Ewijkse, is aangehouden omdat zij in het bezit was van een zak weed.

GESTOLEN VRACHTWAGEN

Dinsdagmiddag is aan de Zaltbommelseweg in Oss een eerder in Eindhoven gestolen vrachtwagen aangetroffen.

INBRAAK ZONNESTUDIO

In een zonnestudio aan de Kerkstraat in Oss zijn vannacht 3 dure step/fitnessapparaten gestolen nadat men had ingebroken.