Gemeente Leeuwarden

Nog enkele kavels te koop in De Pastorijfinne te Wirdum

Wirdum Pastorijfinne Wonen in een op de jaren dertig geïnspireerde wijk aan de rand van een dorp en toch binnen 10 minuten in hartje stad? Het lijkt onmogelijk maar dat is het niet. In het nieuwe woningplan te Wirdum, in de nabije omgeving van de pastorie waaraan het plan haar naam ontleent, worden beiden op een uitstekende manier gecombineerd. Deze nieuwe woonlocatie, aan de zuidkant van het dorp, wordt aan twee zijden begrensd door water (Wirdumer en de Nieuwevaart). De wijk bestaat uit 19 vrije kavels welke allen bestemd zijn voor de bouw van een vrijstaande woning. Bij de invulling van de kavels moet u o.a. denken aan rijzige woningen (goothoogte mag niet minder bedragen dan 5,00 meter) welke in een rode steen zijn uitgevoerd (ook de verdieping). Bij de keuze van uw architect/aannemer bent u overigens natuurlijk geheel vrij. Spreekt u dit aan? Kom dan naar De Pastorijfinne, want of u nu op zoek bent naar een wat kleinere of een grote kavel of iets daartussenin: u vindt gegarandeerd uw droomkavel in deze fraaie wijk!

De kavels in de Pastorijfinne zijn waarschijnlijk medio september 2002 bouwrijp. Op dat moment is het in principe mogelijk om met de bouw te beginnen. De kavels zijn ruim van opzet en grenzen in een aantal gevallen aan het water. De wijk wordt één van de fraaiste van de gemeente Leeuwarden.

Na 2005 zal ten zuiden van de Nieuwe Vaart en de Pastorijfinne een nieuwe woonwijk voor ca. 20 25 woningen gerealiseerd worden. Deze zal voor voetgangers en fietser ontsloten worden door middel van een aan te brengen brug die in het verlengde ligt van de Pastorijsingel.

Momenteel zijn in de Pastorijfinne nog enkele kavels te koop, deze variëren in grootte van 493 m2 tot 818 m2 en in prijs van 69.000 tot 130.000,- incl. BTW.

Voor een actuele stand van de verkochte kavels of voor nadere informatie omtrent deze kavels kunt u contact opnemen met de heer S. A. Hollander telefoon: (058) 233 88 25 of per email: shollander@leeuwarden.nl.