Gemeente Zoetermeer

Markt Educatieve Software

Woensdag 26 juni 2002 vindt van 13.00 uur - 17.00 uur de Markt Educatieve Software voor het primair onderwijs plaats in het ID-college Zoetermeer, Van Doornenplantsoen 11. Tijdens de middag worden ruim veertig workshops gegeven. Even zoveel op softwaregebied deskundige leerkrachten van binnen en buiten de regio tonen voor het primair onderwijs geschikte softwarepakketten.

Het unieke van deze Markt Educatieve Software is dat 'ervaringsdeskundigen', leerkrachten die al met het pakket hebben gewerkt, laten zien wat de mogelijkheden zijn. Naast de workshops wordt in de aula een informatiemarkt gehouden waar de uitgeverijen van de softwarepakketten die in de workshops getoond worden informatie geven. Maar ook Ict op School, OnderwijsAdvies, Kennisnet, het blad Vives , ICT IJsselgroep, de Openbare Bibliotheek e.d.

De Markt Educatieve Software is een initiatief van de Stuurgroep ICT-onderwijs, Gemeente Zoetermeer, de Stichting Ict op school en Onderwijsadvies.

Meer informatie is te vinden op de websites www.zoetermeer.nl onder 'Nieuws' en op www.ictopschool.net onder 'Evenementen'.

Bijlage: programma (Word)

Laatste wijziging: 21-06-2002