EILANDENGROEP SINT MAARTEN

'An Evening in Sint Maarten' 26 juni 2002 Hilton Rotterdam

'An Evening in Sint Maarten' 26 juni 2002 Hilton Hotel Rotterdam: cultuur, zaken doen en proeven.

Woensdagavond 26 juni 2002 organiseert het Eilandgebied Sint Maarten Nederlandse Antillen een 'businessmeeting' onder het thema 'An Evening in Sint Maarten' in het Hilton Hotel in Rotterdam in samenwerking met Sandra Mueller van de 'Rotterdam International Trade Centres Associations', Eric Meijer directeur van 'Pelican Key Legal Consultancy' en Linda Giebing PR Manager van het Hilton Hotel in Rotterdam.

Voor de avond hebben zich ongeveer 200 zakenlieden aangemeld. Per e-mail zijn nog een zeer klein aantal plaatsen te vergeven indien voor maandagavond wordt aangemeld.

Kennelijk wordt Sint Maarten, dat in de Amerikaanse pers steeds als 'Paradise Island' wordt omschreven, ontdekt door het Nederlandse bedrijfsleven. Veel kansen zijn er voor reisorganisaties, havenbedrijven, transport en ICT bedrijven. Daarnaast vormen het internationale vliegveld en de haven voor Cruisschepen en vrachtschepen een economisch en toeristisch middelpunt in dit wervelend gedeelte van het Caribische gebied.

Op de avond in het Hilton Hotel zullen aanwezig zijn en spreken over de zakelijke kansen en mogelijkheden op Sint Maarten de gedeputeerde Economische Zaken en Toerisme (Theo Heyliger), directeur van het Vliegveld (Eugene Holiday), de belastingdeskundige (Paul van Vliet). Daarnaast zullen aanwezig zijn de gezaghebber (burgemeester Franklin Richards) en de voormalige gezaghebber Dennis Richardson. Toeristenorganisaties kunnen informatie krijgen van het Toeristenbureau die zich door Edward Dest laat vertegenwoordigen en informatie over relaties met Sint Maarten zullen worden verstrekt door Henri Brookson plaatsvervangend gevolgmachtigd Minister van de Nederlandse Antillen.

De avond zal geheel in Tropische sfeer zijn met palmbomen, drank, King Bobo met dansers en gerechten uit het Caribische gebied en Sint Maarten.

Belangstellende kunnen zich tot maandagavond 24 juni voor een beperkt aantal plaatsen melden per E-mail bij mr.E.G.J.M. Meijer Directeur van Pelican Key Legal Consultancy email: ermedo@wxs.nl. Telefoon: 06-24227813

21 jun 02 12:56