TEXACO

Grootse opening 3 nieuwe Texaco Servicestations Den Haag

PERSBERICHT
Den Haag, 26 juni 2002

Op woensdag 26 juni wordt de laatste steen gelegd bij 3 volledig vernieuwde Texaco servicestations aan de Maanweg, Middachtenweg en Verhulstplein te Den Haag.
Vanaf 12.00 zal in het Haagse stadhuis aan het Spui de groep genodigden arriveren om deze feestelijke dag mee te vieren. Eerst zullen er toespraken zijn van onder andere wethouder Economische Zaken der gemeente 's Gravenhage, de heer G.A.A. Verkerk en van dhr. J. Hawn, President Europe West-Africa Products van ChevronTexaco. Hierna zal de groep vertrekken voor een rondrit om de symbolische laatste steen te leggen op elk van de drie lokaties.

De shops van de drie Texaco servicestations zijn helemaal in de stijl gebracht van het wereldwijd toegepaste Texaco Star Mart shopconcept. De uitbreiding van het aantal Star Mart shops bij Texaco servicestations past uitstekend in de visie van Texaco, waarbij benzinestations uitgroeien tot gemakswinkels. De consument kan daar naast traditionele benzine- en aanverwante produkten terecht voor een groot aantal handige overige produkten en diensten. Deze visie speelt in op het veranderende consumentengedrag en de 24-uurs economie.