Korps: Limburg-Noord, plaats: `Venlo 26-06-2002 Mediaberichten 26 juni (laatste berichten)

Verkeershandhavingsteam schrijft 26 bekeuringen uit

VENLO Het Verkeershandhavingsteam heeft dinsdag op de Hagerhofweg, de Molensingel in Venlo en de Kaldenkerkerweg in Tegelen 26 bekeuringen uitgeschreven. Bij de controle zijn bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel (20), niet dragen van de helm (3), rijden met een omgebogen kentekenplaat (2) en het overschrijden van de doorgetrokken streep (1).

336 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Belfeld en Weert 336 bekeuringen uitgeschreven.

BELFELD Op de Rijksweg Zuid zijn dinsdagmiddag 131 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 916 gecontroleerde voertuigen bedroeg 82 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

WEERT Op de Kempenweg zijn woensdagmorgen 205 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 621 gecontroleerde voertuigen bedroeg 98 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 273,00.

Winkeldief betrapt

BLERICK Een politieman heeft woensdag rond de middag in zijn vrije tijd- een winkeldief betrapt in een supermarkt aan de Wieenpassage. De politieman zag hoe de 32-jarige verdachte verschillende pakken vlees, met een waarde van bij 25 euro. Hij hield de man daarop aan en droeg hem aan zijn collegas over. De verdachte is in verzekering gesteld omdat het hier een zogenoemde stelselmatige dader is. Hij zal waarschijnlijk worden voorgeleid aan de officier van justitie.