Ingezonden persbericht

Versterking voor Outsource

Wemmel - 26 juni 2002 - Het geïntegreerde marketing- en communicatiebureau Outsource maakt vandaag bekend dat het haar team versterkt door de komst van Marga Jorissen, Account Manager.

Patrick De Vos, Managing Partner van Outsource : "Tien jaar na onze oprichting zijn wij uit het niets opgegroeid tot een topbedrijf in de Belgische communicatiesector. Om onze volgende groeifase professioneel te ondersteunen is een uitbreiding van ons team noodzakelijk. Marga is een getalenteerde dame die reeds haar sporen verdiende in zowel de communicatie als de mediasector. Zij zal zich ontfermen over bestaande én nieuwe klanten".

Outsource stelt zich tot doel haar klanten een sterk product te bieden, waarbij dossier- en marktkennis, creativiteit, pro-activiteit en professionalisme dé sleutelwoorden zijn.

Marga Jorissen, nieuwe Account Manager voor Outsource : "Als redactiecoördinator van Antwerpen Positief stond ik meer dan drie jaar aan de mediazijde. Communicatie, marketing en PR waren steeds belangrijke aandachtspunten. De switch naar een strategische functie in de bureauwereld is dan ook een logische stap. Outsource zit als marketing en communicatiebureau op het kruispunt van mijn competenties en ambitie. Het is een bedrijf dat altijd als een buitenbeentje wordt beschouwd door zowel de pers als de klanten. En dat is exact wat mij erin aanspreekt. Communicatie is complex en boeiend en wordt algemeen 'te braaf' gevoerd. En dat willen wij nu net niet. Onze strategie bestaat erin om niet alleen onze thuismarkt de ICT sector - uit te breiden met een creatief aanbod, maar ook deze knowhow te exporteren naar andere sectoren".

Marga startte op 17 juni 2002.

# # #

Outsource integreert marketing en communicatiemiddelen, met één duidelijk doel voor ogen : klanten helpen hun objectieven te realiseren. We staan organisaties bij in het definiëren en implementeren van projecten inzake marketing, communicatie, persrelaties en distributie. Vandaag werken we voor bedrijven in alle aspecten van de technologie en consulting business en realiseren projecten binnen de verschillende disciplines van marketing en communicatie.

Outsource vertegenwoordigt bedrijven als Oracle, Apple, Globalsign, EDS, Cap Gemini Ernst & Young, Damovo (het vroegere Ericsson Enterprise Solutions), Novell, ComStor en anderen. Outsource ligt eveneens aan de basis van projecten als 'Op de Koffie' (in samenwerking met Kanaal Z) en Rising Sun .

Voor verdere informatie kan u terecht op www.outsource.be

Zusterbedrijf 'The Virtual Communications Agency (VCA)' biedt communicatieprofessionals een reeks internet gebaseerde toepassingen die samen een 'virtuele communicatieassistent' vormen. VCA werkt voor bedrijven als Siemens, Unisys, Oracle en anderen.

Verdere informatie kan u vinden op www.my-VCA.com

# # #

Fotomateriaal is beschikbaar op aanvraag

Voor alle verdere informatie :

Patrick De Vos (0475) 874-066 patrick.de.vos@outsource.be Marga Jorissen (0476) 695-509 marga.jorissen@outsource.be

Outsource
Marketing & Communications
Steenweg op Brussel 213, B-1780 Wemmel
Tel. (02) 451-00-00
Fax (02) 451-00-20


- einde -