Gemeente Almelo

Almelo start ZomerWijkWeken met primeur

Op donderdagavond 27 juni geeft Wethouder Kuik-Verweg als portefeuillehouder Jeugdbeleid de aftrap voor de ZomerWijkWeken 2002. De opening zal plaatsvinden in de vorm van een spectaculaire sportuitdaging die nog niet eerder in Nederland vertoond is. Het startschot wordt gegeven op het Marktplein in Almelo om 20.00 uur.

De ZomerWijkWeken zijn een initiatief van de gemeente Almelo en worden dit jaar in samenwerking met Elixer Jeugdwerk Projekten voor de 4e keer georganiseerd. Van 1 juli tot en met 9 augustus vinden allerlei leuke en spannende activiteiten plaats voor jongeren in Almelo. Voor iedere leeftijdsgroep is er wat te doen: van hutten bouwen tot chillen in het ZomerCafé, van radio maken tot circusschool en van sport en spel tot racen op een playstation met groot scherm.

Tijdens de opening op het Marktplein zullen naast wethouder Kuik-Verweg ook enkele gemeenteraadsleden aanwezig zijn. De wethouder zal het startschot geven voor de ZomerWijkWeken 2002 waarna de activiteiten kunnen beginnen.